Lumene Valo Cleansing Balm – pirteä tuttavuus!

Käytän enimmäkseen kasvojen puhdistukseen, siihen nk. kakkosvaiheeseen, voidemaisia puhdistustuotteita ja puhdistusbalmeja. Lumenelta tuli jo hyvän aikaa sitten markkinoille Valo-sarjassa kirkastava puhdistusbalmi – Lumene Valo [Light] Nordic C Pure Glow Cleansing Balm (125 ml), jota halusin kokeilla, koska luin siitä hyviä arvioita blogeista. Ostin balmin Hehkun alemyynnistä todella hyvään hintaan eli 11,85 euroa. Lumenen balmi sopii kaikille ihotyypeille. Omanihan on kuivahko.

Lumenen Valo -puhdistusbalmi sisältää C-vitamiinia ja lakan siemenöljyä. Lakka sisältää runsaasti C-vitamiinia, ikääntymistä hidastavia antioksidantteja ja muita iholle tarpeellisia ravintoaineita. C-vitamiini kirkastaa ja heleyttää ihoa. En tosin osaa sanoa, miten suurta kirkastavuutta voi puhdistustuote tehdä kasvoille, koska sehän ei hirveän kauaa kasvoilla ole. Valo -puhdistusbalmissa on 76% luonnollisia raaka-aineita. 
Puhdistusbalmin idea on, että se sulaa iholle ja puhdistaa kasvot tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti. Puhdistusbalmi levitetään kostutetulle iholle, hierotaan kasvoille ja huuhdellaan vedellä pois tai kostealla pyyhkeeellä. Lumenen puhdistusbalmin luvataan poistavan myös meikit, jopa silmämmeikin, mutta itse käytän sitä vain kakkosvaiheen puhdistuksessa, koska

Lue koko postaus tästä