Lumenen tehtaalla

Olin haaveillut vuosia, että pääsisin joskus Lumenen tehtaalle vierailulle, kun kutsu kävi, niin kiinni veti. Tehdaskäynnit ovat erittäin mielenkiintoisia ja ehdottomasti tämä tehdasvierailu on ollut toiveissa jo ennen blogia. 

Tehdasvierailuissa on jotain jännää, pääsee kurkkimaan yrityksen pyhimpään ja samalla saattaa verkkokalvoille tupsahtaa vielä julkaisemattomia tuotteita ym. kiehtovaa. Kuten tällä kertaa tapahtuikin ja tästä syystä on tarkkaa mitä tehtaalla saa valokuvata ja mitä ei. 
Tehdasvierailun keskiössä oli Lumenen rakastettu Arctic Berry Oil-Cocktail öljyseerumi, joka on ollut markkinoilla peräti 15-vuoden ajan. Seerumi on itsellekin yksi rakkaimpia Lumenen tuotteita, sillä öljyseerumin ilmestyessä markkinoille, rakas anoppi antoi pullon jos toisenkin, tätä ihoa ravitsevaa ja herkullisen tuoksuista seerumia lahjaksi. 
Anopin omassa kosmetiikkakaapissa tietenkin oli myös kyseistä seerumia ja appivanhempien mökilläkin tätä olen bongannut. Kyseessä on siten aivan spessu tuote, johon liittyy myös tunnearvoja. 
Mutta onhan öljyseerumi vielä aivan loistava tuote. Seerumissa ihastuttaa kaksifaasinen koostumus, herkullisen marjaisa suomalainen tuoksumaailma, ihon kosteuttaminen ja ravitseminen ja seerumin nopea imeytyminen eli kyseessä on

Lue koko postaus tästä