Lumilehdet

Vuoden ensimmäiset! Halusin tehdä heti näin tammikuun ensimmäisten päivien kunniaksi koristelut, jotka ovat eniten munlaiset ja erityisesti sellaiset mitä tykkään tehdä. Tähän ei tarvittu siis muuta kuin Picture Polishin lakat, liukuvärjäys sekä väritetyt leimat. 


Värimaailman apinoin instasta, jonka kuvan joskus näin. Liukuväri on tehty PP lakoilla Royal, Rose ja Princess. Joku tarkka saattaa varmaan huomata, että Rose ei ole tuon värinen kuin kynsillä näkyy. Tämä on totta. 

Rose oli liukuväriä tehdessä kaikista pigmenttisin ja vei huomion itseensä keskellö. Pari kerrosta tein liukuväriä kaikilla kolmella sävyllä mutta pari viimeistä tein pelkällä violetilla Royalilla sekä vaaleanpunaisella Princessilla, joka pehmensi Rosen sopivammaksi sävyksi liukuun. 

Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen ja mun piti aivan tarkistaa, että edellisen liukuvärin olin tehnyt lokakuussa. Tuntui, ettei sitä osais enää tehdä mutta PP lakkoihin voin kyllä edelleen luottaa, että niillä onnistuu liu’ut hyvin. 

Lehtileimat on Über Chicin Lovely Leaves 4 laatasta, musta  Colour Aliken leimauslakka ja väritetty Moyran valkoisella cremelakalla.  Ei mulla muuta kuin

Lue koko postaus tästä