Lumppis -projektin elvytystä


Olen monesti sanonut, että Lumppis- projektia on valtavan vaikea totetuttaa tällä hetkellä, sillä lähes kaikki kyseisen projektin materiaalit on appiukolla säilössä, vain pikkuinen osa on kulkeutunut tänne meille, ongelma on siis se, ettei materiaali mahdu tänne tällä herkellä. Se on vain yksi syy miksi kyseinen projekti ei etene. Alkusyksystä kuitenkin kunnostauduin ja ompelin muutamia juttuja tämän homman tiimoilta ja sainkin muutamia juttuja valmiiksi.

Yksi valmistunut vaate oli volankihame, näitä teinkin pari samalla kertaa. Toinen on ollut jo esittelyssä täällä mutta tämä ei, en ole tyytyväinen kuviin ja koska hameista tuli aivan liian suuriakin minulle niin odottavat tällä hetkellä korjausta. Joten uusia kuvia ei vähään aikaan tulla ottamaan. Mutta ajatus millaisia hamosia nämä ovat, kyllä näkyy kuvista. Tämä vanhoista farkuista tehty hame on suosikkini ja tulee varmasti talvellakin käyttöön paksujen sukkisten kanssa.

Farkku on kyllä ihan lempimateriaali, koska siitä voi tehdä ihan mitä tahansa ja nämäkin palaset loksahti kivasti omalle paikalleen hyvin helposti

Lue koko postaus tästä