Luomulaakson uudet tuulet

Siinä se nyt on. Ihka uusi blogipohja. Paljon raikkaampi ja vaaleampi kuin edeltäjänsä. Itse pidän kovasti. Toivottavasti tekin!

Ihan en näin suurta muutosta kuvitellut, kun blogissa päätin syyssiivouksen aloittaa.  Olin kuitenkin jo pidempään kaivannut  parempaa toimivuutta. Jo kuukausi, pari sitten löysin itseni selailemasta uusia WordPress teemoja. Niitä oli jos minkälaisia, mutta mikään ei tuntunut omalta. Ei ennen kuin löysin nykyisen. Tähän ihastuin jostain kumman syystä välittömästi. Jatkoin kuitenkin edelleen teemojen selaamista, mutta aina ajatukset palasivat tähän nykyiseen, joka tuntuu nyt toimivan kaikin puolin varsin hyvin ja näyttää ainakin omaan silmääni kauniilta ja selkeältä. Niinpä blogin syyssiivous lähtikin aika äkkiä lapasesta, kun en millään voinut tyytyä ihan vain pieneen muokkailuun vaan päätin muuttaa blogin ulkonäköä ihan kunnolla. Uutta rakennettiinkin sitten yötä myöten.

Ja tässä vaiheessa jo mainitsen, että jos tulit tänne suoraan tämän postauksen linkin kautta somesta, niin kannattaa ehdottomasti tekstin lukemisen jälkeen klikata itsensä vaikkapa Etusivulle tai Blogiin tuolta yläpalkista.

Lue koko postaus tästä