Luonkosin ihanat öljypuhdistus- ja vartalokakut!

*Saatu ilmaistuote

Kosmetiikka- ja kauneusmaailmaa vähänkin tiiviimmin seuraavat eivät varmasti ole voineet välttyä näkemästä ja kuulemasta Luonkosin öljypuhdistuskakuista. Meikinpoistoon ja kasvojen puhdistukseen tarkoitettuja kolmea erilaista öljypuhdistuskakkuja on myyty jo jonkin aikaa, mutta itse sain ensimmäisen kakkuni käsiini vasta ihan loppukesästä. Hiljattain Luonkos lanseerasi myös kolme uutta kakkua – yhden miehille suunnatun öljypuhdistuskakun sekä kaksi ihan uudenlaista vartalokakkua vartalon kosteutusta varten. Tässä postauksessa esittelen teille sekä yhden öljypuhdistuskakun että toisen vartalokakuista. Molemmat tuotteet olen saanut pr-näytteinä, toisen blogimiitin goodiebagista ja toisen I Love Me -messuilta. 
Luonkosin kakut valmistetaan käsityönä Naantalissa. Kakkuja voi ostaa Luonkosin omasta verkkokaupasta ja niitä myy myös mm. Ruohonjuuri sekä Hyvinvoinnin.fi.

Luonkos Rebirth Oil Cleansing Cake* on erityisesti herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu öljypuhdistuskakku. Sen sisältämän kaakaovoin ja kookosöljyn tulisi puhdistaa iho tehokkaasti meikeistä ja muista epäpuhtauksista. Manteliöljy puolestaan huolehtii ihon kosteuttamisesta ja pehmentämisestä, mikä tekee tästä hyvän nimenomaan kuivalle iholle. Valikoimista löytyy myös rasvoittuvalle ja sekaiholle sopiva Healing-kakku, hajusteherkille ja

Lue koko postaus tästä