Luonnollinen joulukalenteri luukku 31 : Uusivuosi rituaalein


Lämmin kiitos Sinulle inspisläinen vuodesta 2018! Ilman Sinua ei olisi meitä -Inspisläisiä.

Vanha vuosi on jäämässä taakse muutaman tunnin kuluttua. Jo huomenna on vuosi 2019 ja uusi alku jollekin jännittävälle, paremmalle alkaa. Elämään kuuluu kaikki mausteet ja niistä mieleisensä sopan keitto. Joskus soppa palaa pohjaan, joskus mausteita on liikaa tai liian vähän, mutta syötyä tulee. Virheistä tulisi ottaa opikseen ja keittää parempi keitto. Eri asia on sitten raaka-aineet… Tämän vertauskuvan riimittämänä mustikka-hampunsiemensuklaata poskeen ja rituaalin tekoon!


Niin, siis ennen rituaalia;  Ruohonjuurestahan löytyy tätä ihanaa Love chockin tumma suklaata myös mustikka-hampunsiemen-versiona ja on muuten laatua ja hyvää! Ei mitään marketin Taloussuklaata, vaan raaka-suklaa, jossa maistuu oikeat maut. Kaakaopitoisuus vähintään 84% ! No huh huh! Nyt kelpaa!


Lisäksi pakkaus on ihana pahvirasia, joka avautuu upeaksi taideteokseksi.  Suklaa itsessäänkin on kuvioitu upeasti. Pakkauksessa on myös mietelause sisällä. Jos jotain erityistä haluan antaa erityiselle henkilölle, olisi se Love chock-suklaa. Tämä on riittoisa herkuttelusuklaa, jota ottaa palan sillointällöin

Lue koko postaus tästä