Luonnonkosmetiikka kokeiluja

*Tuotteet saatu Pr-näytteenä
LAVERA on mulle ensimmäinen luonnonkosmetiikkasarja, johon olen koskaan tutustunutja siihen on syntynyt varmaankin siksi ihan erityinen tunneside.
Osallistuin alkukeväästä toistamiseen maahantuojan NHS:n järjestämään mielenkiintoiseen Luonnonkosmetiikka-päivään jatässä muutamia tuliaisia joita ollaan perheen kesken testailtu. 

Yllä oleva tummentumia valkaiseva hammastahnasisältää fluoria ja on vegaaninen.
Mä harvoin innostun uusista hammastahnoista, oon vähän tylsä ja tykkääntietystä raikkaasta mausta. Tosin tämä ei ollut yhtään hullumpi,joskaan se mintunmaku jota rakastan – ei yltänyt tähän tuotteeseen.
♥ ♥ ♥
Kaksifaasinen kiinteyttävä tehohoito oli mielenkiintoinen tuote ja sen otinkin uteliaana heti käyttöön.Pakkaus sisälsi 7 x 1ml lasiampullia avattavassa laatikossa.
Tuotetta suositellaan käytettäväksi joka kuurina tai ylläpitävänä hoitona ampulli kerran viikossa ennen seerumia.
Tehohoito tukee ihon omaa kollageenituotantoa, auttaa vähentämään ryppyjä jateki välittömästi ihon ihastuttavan pehmeäksi ja oikeasti, tuntui että rypytkin silisi.Tämäkin on vegaaninen tuote.
Tulen kyllä ehdottomasti ottamaan tämän käyttöön jatkossakin.NURMEN kosmetiikka on jäänyt vähemmälle tutustumiselle, mutta tämäkamomillakasvovesi oli iloinen yllättäjä.
Se kosteuttaa hellävaraisesti  ja puhdistuksen jälkeen pyyhin tällä vielä kasvot ennen seerumin laittoa. 
Tuoksu on miellyttävä mutta mieto joten sopii tuoksuherkille.
Tämäkin on

Lue koko postaus tästä