Luonnosta voimaa hiuksille-testissä RAUSCH

*Yhteistyössä Rauch
Mulla on viime vuosina hiuspohja herkistynyt, liekö puhjennut samasta syystä kuin tuoksuherkkyyskin ja olen joutunut kiinnittämään siihen hetkittäin huomiota, etten vahingossa
käytä liian kuivattavia tuotteita.

Rauch on sveitsiläinen, hiustenhoitotuotteita puhtausta kasviuutteista vuodesta 1890 lähtien valmistava yritys. Eri rohdoksilla on erilaisia ominaisuuksia ja niiden oikeanlainen yhdistäminen on Rauchin menestyksen salaisuus. Rohdosuutteita valmistetaan jopa 11 kuukautta ja kun tehoaineet on uutettu, rohdosmassa puristetaan briketeiksi ja toimitetaan sopimusviljelijöille lannoituksessa käytettäväksi.Ihanan ympäristöystävällistä. Valmistusprosessissa on siis huomioitu luonto, eikä sitä kuormiteta turhaan.
Raaka-aineet ovat pääasissa lähituotantoa ja pakkausjäte kierrätetään.

Shampoissa pesevinä aineina käytetään luonnon omia sapotiineja, jotka pesevät hellästi eivätkä kuivata hiuksia eivätkö hiuspohjaa.

Luonnollisestikaan RAUCHin hiustenhoitotuotteet eivät sisällä parabeeneja, mikromuoveja eikä silikoneja.

RAUSCH Kamomilla-Amarath hoitoaine 200ml
Antaa vaurioituneille hiuksille jäntevyyttä ja kiiltoa. Korjaa hiusrakennetta ja parantaa elastisuutta. Sisältää hiuksia suojaavaa Amaranth-öljyä, hiuspohjaa rauhoittavaa kamomillaa ja ravitsevaa kvinoaa.

Mun hiukset on kesän jäljiltä sen verran kuivat, että tarvitsee todella kosteuttavaa hoitoainetta. 
Tämä korvaava hoitoaine ei riittänyt ihan kosteuttamaan mutta vähemmän kosteutta kaipaavat hiukset

Lue koko postaus tästä