Luottotuotteet Espanjan matkalla

Luottotuotteet Espanjan matkalla
Matkalle lähtiessä yleensä stressataan siitä, mitä kannattaa ottaa matkalle mukaan, mutta kosmetiikan luottotuotteista ei kannata tinkiä. Minä en ainakaan siihen pystynyt, joten tungin kaiken tarpeellisen litran mingrip-pussiin ja voitte arvata, että se venyi ja paukkui liitoksistaan, kun kosmetiikkahörhö putkiloita sinne tunki.

Kristallikimaran instagramia seuranneet huomasivatkin varmasti, että piipahdin siis vajaan viikon mittaisella lomalla ystäväni Casa Mimi– blogin Sarin luona Espanjassa, heidän vapaa-ajan asunnollaan, Casa Mimissä.

Norwegianin lennolle saa sisälle koneeseen ottaa vain yhden laukun ja käsilaukun, joten voitte uskoa, että sisäisesti itkin verta, koska kaikkea ihanaa kosmetiikkaa en vain voinut mukaan pakata. Tokihan sitä pärjää vähemmälläkin, mutta oli kyllä monta tuotetta, mitä matkalla ikävöin. Mukaan ne eivät vaan mahtuneet ja oli pakko pärjätä.

Matkalla tein koneen vaihdon Lontoossa ja voitte vain kuvitella, että turvatarkastuksessa kun Suomessa olin kävellyt suoraan läpi, oli Lontoossa tiukka täti joka halusi, yllättävää kyllä, tutkia kosmetiikkapussini. Mietin jo kuumeisesti, että voihan taivas, jos ne jokaisen putkilon ja minipullon

Lue koko postaus tästä