Luova individualisti ja 8 muuta persoonaa

Muistatteko vielä, kun lokakuun puolella kirjoittelin temperamenteista ja vinkkasin kolme erilaista temperamenttitestiä?
Tänään palailen vielä hieman aiheen viereen, sillä enneanagrammeihin pohjautuva Tunnista itsesi -persoonallisuustesti antoi niin oikeaan osuvan tyypittelyn, että halusin ehdottomasti jakaa löytöni teillekin!
(Testi on aiemmin vilahtanut Vilman blogissa ja parissa muussakin blogissa.)

Tunnista itsesi -testi pohjautuu enneanagrammeihin. Enneanagrammi tulee kreikan kielestä, jossa se tarkoittaa yhdeksänkohtaista kuviota. Enneanagrammi jaotteleekin ihmiset yhdeksään enneanagrammi-/persoonallisuustyyppiin, jotka kaikki kohtaavat maailman, muut ihmiset ja itsensä erilaisella tavalla.

Näitä tyyppejä ovat idealistinen uudistaja, avulias yhteyshenkilö, tehokas suorittaja, luova individualisti, tutkiva asiantuntija, uskollinen kyseenalaistaja, innostuvva suunnittelija, vahva vaikuttaja ja sopeutuva rauhanrakentaja. On hyvä muistaa, että jokaisessa persoonallisuustyypissä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, eikä yksikään tyyppi ole parempi kuin toinen.

Enneanagrammi-teoriaa käytetään liike-elämässä ja terveydenhoitoalalla sekä psykologien ja opettajien keskuudessa. Enneanagrammi voi lisätä ymmärrystä työelämässä ja kotona, ja sen avulla voi oppia tuntemaan paremmin itsensä ja toiset.

Testissä valitaan kolmesta adjektiivisarjasta aina parhaiten itseä kuvaava sarja. Valinta oli välillä helppoa, mutta taas joidenkin korttien

Lue koko postaus tästä