LUSH ja laivashoppailuja

Lupasin kertoa teille Tallinnan reissun ja laivan shoppailuista. Tällä kertaa en ollut himohamstraaja vaan hyvinkin maltillinen shoppailija. Osittain johtui siitä etten löytänyt niitä mitä hain ja ehkä piheyskin iski kun hinnat hipoi Suomen hintoja, eipä houkutellut.
Karkkia ja purkkaa tulee aina ostettua vaikka oli Alanyan tuliaisiakin vielä kaapissa. Nuo Haribon mansikkakarkit on koko perheen suosikkeja ja niitä täytyy Tallinnasta ostaa aina. Yleensä käytdään Rimissä sillä siellä edullinen ja laaja valikoima, mutta koska Norde Center oli vielä rempassa, käytiinkin Foorumin marketissa ja sieltä tuli ostettua vain nämä.

Muistaakseni samassa kauppakeskuksessa oli New Yorker ja sieltä ostin yhden kivan paidanmuistaakseni 10€.Hinnat siellä on tosi edullisia mutta nyt ei ollut oikein mitään mun juttuja ja tyydyin tähän.

LUSH:n tuotteet on Tallinnassa n. 20% halvempia kuin Suomessa ja kun en liikettä viime reissulla löytänyt, nyt etsittiin paremmalla onnella. Liike oli Foorum kauppakeskuksessa ja oikeastaan olikin tosi helppo löytää. Saatiin todella hyvää palvelua, myyjä puhui sujuvaa suomea ja kertoi tarkasti kaikista tuotteita joista oltiin kiinnostuneita.


Näitä ihania jellykasvonaamioita oli montaa erilaista

Lue koko postaus tästä