Lyconin ihoa hellivät uutuustuotteet

*Saatu ilmaistuote

Tänään aiheena ovat Lyconin kaksi uutta ihonhoitotuotetta! Lycon on tunnettu sekä ammatti- että kotikäyttöön tarkoitetuista ihokarvojenpoistovahoista. Joku teistä ehkä muistaakin, kuinka pääsin viime vuonna testaamaan Lyconin Wax-Cellence -kotihoitovahaa ja mähän hehkutin sitä silloin ihan hirveästi. Käytin vahan nopeasti loppuun ja nykyäänhän Lyconilla on myynnissä myös Refill-pakkauksia vahasta, joten aina ei tarvitse ostaa uudestaan koko settiä! Tänään keskitytään vahojen sijaan kuitenkin kahteen muuten oleelliseen tuotteeseen, mitä ihokarvojenpoistoon tulee. Ne kaksi tuotetta ovat kuorinta ja voide.

Lyconin tuotteita voi ostaa brändin omilta sivuilta, jossa on nähtävillä myös lista hoitoloista, joilla on Lyconin tuotteita käytössä.

Ihokarvojen poistaminen tavalla tai toisella kuuluu monilla ihmisillä normaaleihin rutiineihin. Sheivaaminen, epilointi, sokerointi, vahaus.. Tapoja on monia ja se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi toiselle. Itse en ole koskaan käynyt ammattilaisella esimerkiksi vahauksessa tai sokeroinnissa, mutta molempia olen kokeillut itse kotona. Pääasiassa käytän kuitenkin nykyään ihan vain höylää. Poisti ihokarvat sitten millä tavalla tahansa, ihosta huolehtiminen on

Lue koko postaus tästä