LYHDYT

Ompahan taas ollut viikonloppu – ollaan keritty tekeen vaikka mitä kivaa – käyty kylässä, maalattu taloa, häädetty ampiaispesää, käyty nauttimassa auringonlaskuista & rantaelämästä ja saatu myös pieni ”hoitolapsikin” Jaren seuraksi. Ihana viikonloppu siis ollut! ūüôā
Alunperin mun piti postailla näistä Risto-Matti Ratian lyhdyistä jo aiemmin, mutten oo vaan saanut aikaseks.. Näitä ei otettu heti käyttöön, tai tavallaan ne on ollut kesäkeittiöllä siitä asti, mutta kynttilät näissä syttyi vasta eilen. Saatiin isompi lahjaksi ja pienempi käytiin myöhemmin hakemassa, kun ajattelin,että se sopisi hyvin isomman viereen. Tykkään ihan simona noiden simppelistä muotoilusta ja siitä, että ne on väreihin sopivat & tukevat.

Lasiin on etsattu Ratian logo aika kivasti noin, ettei se herätä liikaa huomiota, mutta erottuu kuitenkin. Mietin vielä,että otanko noi talveksi sisälle vai vienkö kellariin, mutta täytyy katsoa kuinka teen..koska noi sopis olkkariinkin.. Jare on kuitenkin sen verran termiitti, että pitää ainakin vahtia ensin kuinka lyhty toimis yhteen hänen kanssaan ilman kynttilää, heh!

Lue koko postaus tästä