MÄ SANON PERUSFARKUILLE HEIPPA?

Housut // VeroModa // Toppi // H&M // Takki // Cubus // Kengät // Kirpputori

Oon aina ollut enemmän kesäihminen kuin syksyihminen. Mutta siitä huolimatta syksyssä rakastan sitä, että saa pukeutua lämpöisiin neuleisiin, saappaisiin, huiveihin, nahkatakkeihin tai villakangastakkeihin. Ylipäätänsä saa kerrospukeutua ja keksiä uusia asukokonaisuuksia. Kotona pääsen käyttämään kynttilöitä illan pimentyessä sekä muita tunnelmavaloja. Joten loppujen lopuksi syksy on aika jees. 
Tällä kertaa mun asukokonaisuus koostui rennosta farkkutakista, ruskeista saappaista sekä rennon tyylikkäistä housuista, koska mä en enää osaa käyttää perusfarkkuja. En oo varmaa yli kahteen kuukauteen pukenut ylleni mustia tai sinisiä farkkuja. Mieluummin käytän erilaisia siistejä ja rentoja housuja, mekkoja tai hameita. Vaikka monien vuosien ajan mustat farkut on ollut ne mun luottohousut, niin kuin monen muunkin, mutta nyt asiaan on tullut muutos. En koe, että farkut näyttäisivät enään niin hyvältä mun päälläni ja muutenkin ne eivät ole yhtä mukavat jalassa kuin taas nuo valkoiset pöksyt. Mun silmään tuontyyppiset housut on

Lue koko postaus tästä