MAAGISIN NUMERO AVUKSI ELÄMÄÄN

The most important things in life come in threes.
Mieli, keho ja sielu. Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus. Alku, keskikohta ja loppu. Elämä, vapaus ja onnellisuus. Jos ei tietenkään ei lasketa kolmantena pyöränä olemista, niin kolmonen on se suosiossa oleva numero universaalissa kielessämme.
Voimme myös käyttää lukua kolme, kun kyse on elämästämme; kaikki rutiineista, tapoihin, tavoitteisiin ja unelmiin voidaan hyvin jaotella tuottavuuden, positiivisuuden ja menestyksen triioon.
Annas kun selitän vielä tarkemmin…

RUTIINIT + TUOTTAVUUSjaottele elämäsi kolmeen päivään
Koska yksi on niin helvetin pirullinen.Heräämällä ja ottamalla harkintaan ainoastaan, miten menestykseen pääsee yhdessä päivässä jättää hyvin vähän tilaa hengittää, nojata, liikkua ja kellua kaiken sen läpi, mitä elämä voikaan heittää tiellesi. Esimerkiksi, päivä jona tätä kirjoitan olin nukkunut tunnin yli herätykseni. Tiedän, ei niin iso juttu vai mitä? Väärin.Oma ahdistukseni tuottavuuden ympärillä oli yhdessä vaiheessa niin paha, että jopa herääminen 30 minuuttia myöhässä lähetti koko päiväni itseni soimaamisen ja paniikin täyteiseen spiraaliin ennen kuin olin edes aamu kahvia ehtinyt

Lue koko postaus tästä