Maailman paras kesäpäivä Särkänniemessä

* Yhteistyössä Särkänniemi
Tukkijoki, Näsinneulan ravintola lähes pilvissä asti ja delfinaariosta mukaan ostettu Ninni-niminen pehmodelfiini, joka oli vuosia rakas unikaveri. Siinä omat muistoni Särkänniemestä lähes 30 vuoden takaa. Tällä viikolla tuli eteen päivä, kun jälleen nelihenkinen perhe lähti autolla kohti Särkänniemeä. Nyt vain lähtöpaikkana oli Joensuun sijaan Vantaa ja isosiskon rooli on vaihtunut äidin rooliin. 
Tosiaan, kun viime visiitistä on vierähtänyt aikaa, en muistanut lainkaan, millainen huvipuisto Särkänniemi oikeastaan on. Sen ymmärsin (ja ymmärsi nelivuotiaskin), että kyseessä on huvipuisto (jes!) ja sinne ei ole ihan liian pitkä matka (jes!). Sijainti tosiaan on loistava, kaikkialta Suomesta on ihan inhimillinen matka. Me hurautettiin perille vähän reilu puolitoista tuntia, joka oli juuri yhdet Lukan unet ja Nopsulle tuhti annos iPadia. Todella kätevää! 


Kannattaa muuten huomioida, että huvipuisto aukeaa vasta puolen päivän aikaan. Me ehdittiin sopivasti käymään Tampereella lounaalla ja sitten jonottamaan rannekkeita. Jono lippuluukulle oli henkeäsalpaava, mutta onneksi luukkuja oli todella monta ja jonoja vain yksi,

Lue koko postaus tästä