Maaliskuiset lukuelämykset

Tässä kuussa en saanut luettua loppuun ainuttakaan fyysistä kirjaa. Sen sijaan käyttämäni äänikirjapalvelun puolella kirjahyllyssäni on nyt yksi romaani vähemmän, sillä kuuntelin loppuun tämän teoksen:Jonas Gardell: Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin, osa 2: sairaus (kuunneltu äänikirjana, lukijana Antti L.J. Pääkkönen)
Kirjassa kerrottu on oikeasti tapahtunut. Kauan sitten, Tukholmassa. Nuoria miehiä sairastui, kuihtui ja kuoli. Jonas Gardell on yksi niistä, jotka selviytyivät. Tämä on tarina hänestä ja hänen ystävistään.
 Arkkihomo Paul, Lars-Åke ja Seppo, rakkauksissaan aina pettyvä Reine sekä kaunis Bengt, jonka tuleva ura teatteri- ja elokuvamaailman huipulla on tähtiin kirjoitettu, muodostavat eräänlaisen perheen. He viettävät aina joulua Paulin luona. Siellä tapasivat Rasmus ja Benjamin, nuoret rakastavaiset. Maailma on nyt heidän jalkojensa juuressa ja tulevaisuus kuuluu heille. Silloin sairaus saapuu kaupunkiin. He kaikki ovat niin nuoria ja nuorina heistä lähes jokainen myös kuolee.
Tosipohjainen tarina keskittyy tukholmalaiseen homoyhteisöön. Kertomuksen henkilöt esiteltiin sarjan ensimmäisessä osassa Rakkaus, jonka luin viime vuonna. Osassa Sairaus nuorten

Lue koko postaus tästä