MAALISKUUN BETTE BOX

Päätin jatkaa Bette Boxin tilaamista siihen asti, että saan kerrytettyä pisteeni ilmaiseen boxiin asti. Sen jälkeen lopetan Bette Boxin tilaamisen. Olen nyt verrannut kahta Glossyboxia Bette Boxiin ja kyllä minä olen kokonaisuudessaan pitänyt enemmän Glossyboxista. Kaihoisaa jättää Bette, koska niin monia vuosia boksia tuli tilattua, mutta parempi laittaa rahansa kokonaisuudessaan parempaan boksiin.

Mitä mieltä te olitte tämän kuun Bette Boxin sisällöstä, löytyikö tuotteiden joukosta lemppari? 

Ziajan misellivesi – Yksi kiinnostavimmista tuotteista oli omasta mielestäni Ziajan oliivi misellivesi. Olen tykännyt Ziajan tuotteista, joten toivottavasti tämä misellivesi jatkaisi samaa, hyvää linjaa.

SkinMood Make-Up blender – Minulla on nyt meikkisieniä jemmassa useampikin, joten saas nähdä koska otan tämän kokeiluun. Ehkä olisin mieluummin nähnyt meikkisienen tilalla jonkun toisen tuotteen.

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer itseruskettava – Blogiani pidemmään seuranneet saattoivat arvata mitä mieltä olin tästä itseruskettavasta liinasta. Minua ei rusketus sytytä, eikä varsinkaan feikkirusketus. Tämä liina taitaa lentää roskiin.

Bette-kangaskassi – Se kertoo jo paljon, jos suosikkituotteeni kauneusboksista on

Lue koko postaus tästä