Maaliskuun Betteboxi

Tulihan se sieltä! Muutama oli jo ehtinyt postata jo boxista, kun minä vielä odottelin omastani saapumisilmoitusta…ai miten niin malttamaton ūüėÄ Vähän oli laatikko ottanut matkalla osumaa, mutta kaikki tuotteet oli sentäs tallella.Kannattiko odottaa, no selviää tuonnempana.
Maaliskuun boxi lupaa Hehkua ja Hyvinvointia, uuuh…alkoi kiinnostamaan. Hehkua ei todellakaan ole liikaa ja hyvinvointiin pyritään. Koskaan ei kuulema ole liian myöhäistä, boxin tuotteilla pääsee palaamaan oikeille raiteille, tuskin maltan odottaa.

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING PEARLS SERUM KASVOSEERUMI oli ihan mielettömän kiva yllätys! Se sisältää runsaasti Hyaluronihappoa joka tasoittaa ryppyjä ja lisää myös ihon täyteläisyyttä. Vaikka mulla on nytkin useampiakin seerumeita, uskon siirtyväni tähän kunhan edellinen loppuu. Tän ovh on 19,90€ eli aika arvokas ottaen huomioon että boxi maksaa 16,90€/kk.

ZIAJAN OLIIVI KEVÄT KASVOVOIDE oli minikoossa. Mulla on ZIAJAN edellinenkin kasvovoide vielä käyttämättä, mutta tämä koko on kätevä taas reissuille mukaan.Tää on astetta kevyempi voide ja sisältää oliiviöljyä & karitevoita, jotka pehmentävät ja siloittavat ihoa. Saattaa olla just hyvä mulle, kun en

Lue koko postaus tästä