MAALISKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boxi saatu.

Helou ja maanantai terkut!

Uusi viikko taas pyrähti käyntiin ja arkeen oli paluu ihanan ja rentouttavan viikonlopun jälkeen. Viikonloppuna meikäläinen otti ihan vaan chillisti, sillä viime viikko koulussa oli täynnä vain kokeita sekä pitkiä päiviä, missä myös onkin syy viime viikon hiljaisuuteeni. Onneksi tällä viikolla ei ole koulussa yksiäkään kokeita niin tänne blogiinkin välillä kerkeää kurkata 🙂

Uuden viikon kunniaksi tänään ilmestyi mulle myös maaliskuun Glossybox. Maaliskuun boxin teemana oli tällä kertaa ”Girl Boss”. Tarkoituksena on uskaltaa olla oma itsensä ja ottaa tilaa. Tämän kertainen Glossyn ikoninen ja ihana vaaleanpunainen boxi onkin täynnä käsin valittuja kauneustuotteita meille kaikille upeille naisille. Boxista löytyy tuotteita, jotka yksinkertaistavat meidän jokapäiväistä elämäämme ja pitävät meikkimme paikallaan, kun olemme kiireisiä ”hallitsemaan” maailmaa! Mahtava teema siis, eikö?

Girls rule the world! – Stay bossy!

STEVE LAURENT LIP GLOSS

Tämä todella upea pikku tuote on Steve Laurentin ihana huulikiilto, mikä antaa huulille yleistä viimeistelyä vadelman punaisella värillä.

Lue koko postaus tästä