MAALISKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Ihanaa keskiviikko huomenta! On tullut jälleen aika kurkata yhden ihanimman kauneusboxin sisälle. Maaliskuun Glossyboxin teemana on tällä kertaa ”All Eyes On Me”. Boksin sisällöllä saa taiottua upean kevätlookin, joka kääntää katseita ja sisältö onkin boksissa vaihteeksi hyvin meikkipainotteinen, josta ainakin minä pidän paljon! Mitähän kaikkea täältä upeasta vaaleanpunaisesta boksista oikein löytyy?

SLEEK MAKEUP HIGLIGHTING PALETTE ”SOLSTIDE”

Ensimmäisenä tämä ihastuttavan kaunis higlighter paletti. Tässä paletissa on neljä syväpigmenttistä sävyä, joista yksi on voidemainen ja loput puuterisia. Higlight tuo kasvoille ihanaa ylellistä hehkua ja näitä sävyjä voidaankin käyttää niin kasvoille kuin kehollekin luomaan upea ja kuulas kevätlook.

Ovh. 11,95€ / kpl

NOUGHTY HAIRCARE INTENSIVE CARE LEAVE-IN TREATMENT

Tässä boksin ainoa tuote, joka ei liity meikkiin. Tähän brändiin olen tutustunut jo aikaisemmin Bette Boxin eli nykyisen Goodieboxin kautta. Boksista ilmestyi siis hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka on suunniteltu kuiville sekä käsitellyille hiuksille. Sheavoita, arganöljyä ja E-vitamiinia sisältävä tehohoito kosteuttaa, silottaa ja suojaa hiuksia. Tämä ei

Lue koko postaus tästä