Maaliskuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Nyt kun maaliskuu oli lähes täysin kotoilua, tuli kosmetiikkaakin käytettyä vähän eri tavoin kuin normaalisti. Ihoa ja hiuksia hoidin ehkä jopa tavanomaista enemmän, mutta meikkiä käytin hyvin vähän. Se näkyy myös kuukauden loppuneisssa, eli loppuneita meikkejä ei näy.

*merkityt tuotteet saatu

Kasvojen hoito – kasvovedet

Naobay kasvovesi oli aika pettymys, sillä upean ulkoasun sisällä oli aika tylsä ja erikoisen hajuinen kasvovesi. Tuoksu oli mun makuun aivan liian voimakas ja yrttinen, oli oikeastaan jopa vaikeuksia saada tuote kokonaan käytettyä mikä on harvinaista.1/5
*BTB13 misellivesi taasen oli ihastuttava yllättäjä, jota olisin voinut käyttää isommankin pullon. Misellivedestä onkin oma postaus täällä, vahva suositus 5/5.
Context kasvovesi oli pieni näytepullo, muistaakseni Lookfantasticin boxista saatu ja ihan toimiva tuote, mutta tämä oli ehkä aavistuksen liian tuoksu kasvovesi mulle vaikka tuoksu hyvä olikin 3/5.

Seerumit
Ziaja goat`s milk serum oli valtavan riittoisa puteli, jota käytin pääasiassa kaulan ja delteen alueella samaan aikaan kun testailin näitä kahta muuta. Ei sillä, olen tätä käyttänyt kasvoillakin

Lue koko postaus tästä