Mac Ruby woo – hypetyksen arvoinen?

En edes muista, kuinka kauan olen haaveillut Macin huulipunista. Jotenkin olen vain aina pitänyt niitä niin hintavina, että olen mieluummin jättänyt ostamatta. Nyt vihdoin ostin ensimmäistä kertaa Macin huulipunan ja vielä kaksi! Oon jo todella pitkään etsinyt ensinnäkin oikeasti kestävää huulipunaa. Mun ei tule käytettyä huulipunia yleensä juuri sen takia, etten jaksa olla koko aikaa lisäilemässä. Viime aikoina olen myös etsinyt sitä täydellistä punaa ja tekiessäni vähän taustatyötä näistä molemmista ominaisuuksista, en voinut olla törmäämättä Ruby Woohon ja useampaankin kertaan.

Sitten löysinkin aika edullisesti tälläisen mini version Ruby Woosta, jonka hinta oli alennettuna vain 7,60€, aika hyvä löytö sanoisinko! Ajattelin, että otan mielelläni testiin pienemmän koon ensin ja testaan tykkäänkö oikeasti. Samalla, kun näin edullisesti löysin näitä pienemmän koon punia, tilasin Maciltä myös klassikko Velvet Teddyn, joka on nude. Velvet Teddy ei ole vielä kunnolla päässyt testiin, mutta toivottavasti pian myös sen vuoro! Ruby Woo, oli pakko päästä testaamaan mahdollisimman nopeasti

Lue koko postaus tästä