MAC vs. MAC

Oslon lentokentällä oli muuten aika edullisia MACin tuotteita, ja sorruin ostamaan meikkivoiteen parilla kympillä. Myyjä kertoi kauan käyttämäni MACin Pro Longwearin poistuvan kohta valikoimasta, ja suositteli vastaavaa, eli Studio Fix Fluidia, jota sitten nappasin pullollisen mukaani. Samaa sävyä NW25 jota olen käyttänyt ennenkin.


Olipas pettymys, koska tuo uusi meikkivoide oksidoituu iholla alta aikayksikön! Eikä lähtötilannekaan ole hääppöinen, sävyt eivät vastaa täysin toisiaan ollenkaan! Jopa pulloissa ne näyttävät erilaisilta. Vanhaa voidetta ei tietty ollut mukana, kun tuon uuden ostin.Sori vaan suttuinen pullo – tuo vanha voide siis on alemmassa kuvassa, ja näyttää siinä kumma kyllä tummemmalta kuin tuo uusi, joka on ylempänä.


Tässä kuvassa ne ovat päinvastoin, eli vanha ylempänä ja uusi alempana. Uusi oksidoituu kuivuessaan suorastaan oranssiksi.

Tuossa uudessa on muuten todella kökkö pullo myös. Jos vanha oli pakattu lasiseen pumppupulloon niin tämä uusi on pelkässä lasipullossa, josta kaataessa tuota juoksevaa ainetta hulahtaa aikamoinen annos. Ei hyvä!

Buu tälle uudistukselle! Onneksi tuo Studio Fix

Lue koko postaus tästä