MACq 01 – Tarinoiden hotelli Hobartissa asetti uuden standardin

Hobartin mini-häämatkamme hotellivalinta osui vähintäänkin nappiin. MACq 01-hotelli tarjosi tyylikästä luksusta, mutta ennen kaikkea kiehtovia tarinoita. Tämä hotelli asetti uuden standardin!

Raikas meri-ilman tuulahdus Hobartin satamassa kantaa mukanaan tuhansia kiehtovia tarinoita. Hobartin värikkään hurja historia kätkee sisäänsä tarinoita niin hirttämisistä, rakkaudesta, valaanpyynnistä kuin roihuavista liekeistä. Nämä tarinat ovat kohdattavissa MACq 01 -hotellissa, heti sisäänkäynnistä lähtien. Kuulostaako sopivalta hotellivalinnalta mini-häämatkalle? Ehdottomasti! 

MACq 01 -hotellin nimi tulee sen sijainnista Macquarie Wharf -satamalaiturissa. Hotellin entisellä paikalla ollut vaja tunnettiin nimellä Macquarie 1. Hotellin tyylikäs aula esittelee Australian alkuperäisväestön taidetta, ja sen keskus on ympyränmuotoinen takka. Sisäänkirjautuminen hoitui helposti ja nopeasti. Henkilökunnan tarjoilemaa virkistävää jääteetä siemaillessamme saimme myös yllättäen kuulla, että sviittiimme kuuluu Butler eli huonepalvelija. Tätä emme olleet varausta tehdessämme tajunneetkaan. 


Hotellin kaikki huoneet ja sviitit on nimetty tasmanialaisten henkilöhahmojen mukaan. Butlerimme johdatti meidät ”Taffy the Bee Man” -sviittiimme. Tämä mehiläismies on kuulemma ollut eräs Tasmanian kuuluisimpia hahmoja. Hän eli onnellista ja rehellistä elämää, mutta yllättäen

Lue koko postaus tästä