Mainio marraskuu – puhtia pimeään!


Hämärät aamut, pimeät illat. Kylmä tuuli ja viluttavat lämpötilat. Karun näköinen luonto ja flunssakausi. Onko joku, joka oikeasti tykkää marraskuusta? Marraskuu-parka, ihan mainio kuukausi, jonka kaveri ei oikein kukaan halua olla. Lokakuu on vielä syksyn väriloistoa ja joulukuun kruunaa itse joulu. Mitäpä jos otettaisiin marraskuusta meidän uusi kaveri? 
Viime vuonna huomasin, kun Arkeen kätketty aarre -blogi heitti ilmaan #mainiomarraskuu -haasteen, jossa marraskuusta tehtiinkin voimavarojen tankkaamiselle omistettu kuukausi. Päätin jo silloin, että ensi vuonna olen takuulla meiningissä mukana. Omassa elämässä on juuri nyt meneillään aika kuormittava vaihe ja huomaan, että voimat on vähissä, flunssa meinaa jatkuvasti iskeä ja pahimmillaan valvon öisin. Nyt jos koskaan tarvitaan siis lempeän napakkaa otetta elämään ja katsaus siihen, miten marraskuusta voisikin tehdä oman kehon ja mielen huoltokuukauden. Tässä muutama hyvä vinkki kaikille jakoon. 
1. Puhtia ravinnostaJos herkkulakot ovat juttusi, go for it. Muuten en välttämättä suosittele minkään syömisen kieltämistä, sen sijaan käsken tankkaamaan kroppaan mahdollisimman paljon hyviä ravintoaineita.

Lue koko postaus tästä