Maistiaisia, kiitos! – 6kk täysimetys toive saavutettu


Eilen meidän toive täyttyi. Kuusi kuukautta täysimetystä! En voi edelleenkään uskoa, että pystyimme siihen. Usko meinasi loppua useaan otteeseen niin itseltä, läheisiltä kuin terveydenhuollon ammattilaisilta. Se, että me onnistuimme saavuttamaan kuuden kuukauden täysimetyksen, on suurin kiitos asiasta imetyksen tuki -facebook ryhmälle. Tämän ryhmän tuen, neuvojen ja tsemppauksen ansiosta saisin uskoa itseeni pahimpana aikoina ja jaksoin sitkeästi yrittää. Kiitos, että olitte olemassa.
Olin luvannut, kun kuusi kuukautta tulee täyteen, saa Silmu maistaa ensimmäisen kerran kiinteää ruokaa, joko soseen taikka sormiruokailun merkeissä. Ja tänään tuo suuri päivä koitti. Tämä päivä on ollut täynnä suuria tunteita. Iloa, surua, onnea ja hämmennystä. Ennen kaikkea päivä on ollut täynnä haikeutta. Tässä kohtaa alamme tekemään ensimmäistä kertaa eroa. Syömiseen ei tarvita enää pelkästään äitiä, mikä vapauttaa äidin lähtemään ulos aivan yksin. Onko tämä uhka vai mahdollisuus? Ainakin tällä hetkellä koko ajatuskin tuntuu kammottavalle.

Meillä oli tarkoitus aloittaa kiinteiden syönti sormiruokailun merkeissä. Aina asiat eivät mene niin kuin on suunnitellut. Niin kuin ei

Lue koko postaus tästä