Maistuisko salmiakki?

Kaupallinen yhteistyö @namitupa kanssa
Makeaa on tarjolla nykyään monenlaista ja päästiin porukalla tutustumaan pieneen
karamellitehtaaseen näiden herkkujen myötä.
Namitupa  on saanut alkunsa Grännalaisen polkagri-leipomon kanssa.Namitupa valmistaa mm 1800-luvulta peräisin olevalla reseptillä aitoja puna-valkoraitaisia Polka-karamelleja mutta nykyään Namitupa on tunnettu myös menestystä niittäneistä salmiakeista sekä Enkelin Eväspussi herkuista ja lahjatuotteista.
Namituvan runkona toimii massasta erottuvat,perinteisiä arvoja ja käsityöosaamista korostavat tuotteet. Salmiakit joita maistelimme, eivät sisällä lainkaan verenpainetta nostavaa ja raskausaikanakin vältettävää glykyrritsiiniä!!
Saimme maisteltavaksi meille ihan uusia salmiakkimakuja:
🍬Passionsalmiakkia🍬Mangosalmiakkia🍬Persikkasalmiakkia🍬Nappisalmikkeja🍬Tervesalmiakkia🍬Rakkaussalmiakkia 🍬Pöyröö salmiakkipulveria


Pöyröö Puluveri salmiakkijauhe on sitä itseään, ihan huikeen hyvää joko ihan lusikallisena nautittuna sellaisenaan tai sitten monikäyttöisesti ja luovasti voi lisäillä leivotaan, jätskiin, ruokiin tai vaikka juomiin.
Tämäkin on palkittu Salmiakki Finlandialla v 2012.

Rakkaussalmiakki on hempeästä sydämenmuodostaan
huolimatta tuju, salmiakki jossa on juju. Musta salmiakki on salmiakkia jossa on siellä tällä vadelmainen raita. Vadelmanpunainen karkki on ylläripylläri samaa salmiakkia, vain vaaleanpunaisena ja siinäkin on siellä täällä vadelmaraitoja.Nam.Tämä on muuten vuoden  2017 Salmiakki Finlandia voittaja.


Nämä erimakuiset salmiakit on pakattu hauskoihin struuttuihin ja kaikissa on päällä ihan mielettömän hyvää

Lue koko postaus tästä