Makeansuolainen gluteeniton suklaaherkku


Kun makeanhimo yllättää niin tämä suolaisenmakea herkku syntyy alle puolessa tunnissa, ellei jopa vartissa jos tekee esivalmistelut kuten uunin lämmittämisen ajoissa. Tämä herkku on gluteeniton ja jos kinuskin keittää kookoskermasta niin sen lisäksi myös maidoton.
Suklaakakkupohja on tehty härkäpapujauhoista ja perunajauhoista, tumma kinuski saa värinsä ja makunsa intiaanisokerista. Kakun kruunaa popparit, toffeenmakuiset maissipallot ja tummalla suklaalla päällystetyt paahdetut härkäpavut. Tässä kakussa ei ole kyse estetiikasta vaan tärkeintä on maku, mikä on superhyvä! Tällainen pikakakku toimii vierasvarana ja ihan hyvin myös lasten syntymäpäivillä, erityisesti silloin jos perinteinen kakku ei lapsille uppoa. Meillä ainakin lapset valittaa kakussa hilloista ja marjoista ja söisivät mieluiten vain sellaista kakkua jossa ei ole täytteenä muuta kuin kermaa. Kinuski on kuitenkin sellainen herkku, että se kelpaa monelle lapsellekin. Kinuskin keittäminen on niin helppoa ja nopeaa, että se valmistuu itsekseen vartissa. En oikein ymmärrä sitä villitystä mikä kondensoidun maidon ympärillä on. Onhan se toki helppoa antaa vain purkin kiehua

Lue koko postaus tästä