Makeup Declutter – Lip Glosses


Tänään jatketaan meikkikokoelmani pienentämistä! Tänään käyn läpi kaikki huulikiiltoni ja karsin niistä pois kaikki sellaiset, joille mulla ei oikeasti ole käyttöä ja jotka eivät enää miellytä mua. Iso osa näistä on tullut Lip Monhtlyn tai muiden kauneusboksien mukana, jolloin ne eivät välttämättä alunperinkään ole olleet mulle mitenkään älyttömän mieluisia tai päässeet kovinkaan montaa kertaa käyttöön. Lähtötilanne on siis se, että mulla on huulikiiltoja yhteensä 33 kappaletta ja toivon todella, että karsinnan jälkeen kiiltoja on enää korkeintaan 20 kappaletta – mieluummin vielä vähemmän. En käy jokaista kiiltoa yksittäin läpi, mutta joidenkin kohdalla päätin kuitenkin perustella hieman tarkemmin miksi kiilto saa lähteä tai jäädä.

NYX Intense Butter Glosseja mulla on yhteensä viisi kappaletta. Nämä ovat olleet mulla viime aikoina aivan liian vähän käytössä, johtuen ehkä siitä, että nämä ovat todella intensiivisen värisiä, mutta eivät kuitenkaan pysy huulilla paikoillaan ihan samalla tavalla kuin huulipunat. Näiden kanssa saa siis pelätä, että pienikin osuma esim. hiuksista

Lue koko postaus tästä