Makkariprojekti

Otsikosta voisi päätellä aivan jotain muuta, mutta eipäs ajatella kaksimielisesti. ūüėČ Moni on varmaan  viime aikoina Instagramissa nähnyt muutamia kuvia uudesta kaappiprojektistani. Mitäs muutakaan kivaa sitä voisi tehdä, kun maalailla mööbeleitä näin talviaikaan. Kalkkimaali on siitä hyvä, että se ei haise, joten ei haittaa, vaikka maalailee sisätiloissa. Ja se kuivuukin hetkessä, niin että pääsee saman päivän aikana laittamaan tavaroita jo tason päälle. Näin malttamattomille se on kyllä hyvä vaihtoehto.

Kalkkimaalistahan ollaan montaa eri mieltä. Ja sekös on saanut aikaan keskustelua mm. Facebookin eri ryhmissä. Ja yleensäkkin huonekalujen maalaamisesta keskustellaan siellä sekä puolesta että vastaan. Tämä kaappi oli sen verran jo huonokuntoinen, että sen uskalsi maalata. Muuten kyllä harkitsen tarkoin maalaamista. Hyväkuntoinen alkuperäisessä ulkoasussaan oleva huonekalu on kyllä kaunis, enkä uskaltaisi mennä maalaamaan. 
Tämän projektin myötä tuli ostettua makkarin sänkyyn uusi päiväpeitto ja koristetyynykin. Makkari on sisustettu hempeästi ja kun meillä on vielä pikkuinen poika, säilytetään siellä vielä hänen lelujaan. 
Nyt on ollut iltapäivisin

Lue koko postaus tästä