Makukimaraa – FRIZC

Nyt en muista, että mahtoiko se olla Facebookissa, vai missä, kun törmäsin tällaiseen uuteen tuotteeseen, josta en ollut ikinä kuullutkaan! Kiinnostus heräsi heti ja pyysin muutaman makukortin kokeiluun. Kyllä, luit aivan oikein makukortin. Kuulostaa kyllä aika ihmeelliseltä minunkin korviini, mutta antakaahan kun kerron….

Sainkin muutaman, ja tässä postauksessa siis on mainoslinkki kyseisen firman sivulle (eli tässä), eli sieltä löytyy tietoa näistä muutamasta kokeilukortista ja niistä mauista, joita en saanut!


Itse tuote on aika jännä, siis se on vain pakkauksessaan oleva pahvinpala, jossa on makua, ja jota voi käyttää mihin kuiva-aineeseen tahansa! Tältä se näyttää:


Kooltaan kortti on n. 9 cm x 4,5 cm, ja tosiaan kuin ohutta pahvia.

Mutta asiaan! Meillä laitettiin ensitöiksi lakritsin makuinen kortti pieneen määrään vaaleapaahtoista kahvia. Pitkä oli miettiminen, minkäpaahtoiseen kahviin se sopisi. Ihan tunnissa tai parissa makua ei tullut tarpeeksi (kahvia oli kolmisen dl, itse jauhettua), mutta yli yön kun se muhi, niin aamulla se maistui aika hyvälle. Nyt