MAKUUHUONEEN UUSI ILME

Yhteistyössä Desenio kanssa  P1090018
Olemme asuneet nykyisessä kodissamme jo 1,5 vuotta, ja pala palalta kotimme sisustus on muovautunut yhä enemmän meidän näköiseksemme. Kovin montaa sisustuspostausta en ole kuitenkaan tuona aikana toteuttanut, vaikka ennen muuttoamme ajattelinkin, että siitä saisin taas yhden postausidean lisää blogiini. Ehkä kuitenkin jollain tasolla haluan säilyttää sen tietyn yksityisyyden, ja näyttää vain pieniä palasia kodistamme.

P1090034

*tuotteet saatu blogin kautta

Nyt pääsette kuitenkin kurkistamaan makkariimme, sillä sain loppuvuodesta yhteydenoton Deseniolta, ja päätin vihdoinkin piristää makuuhuoneemme seinää kauniiden sisustusjulisteiden avulla. Olin jo aiemmin selaillut heidän sivujaan, ja etenkin *There’s Beauty -juliste oli kiinnittänyt huomioni, ja sen halusinkin ehdottomasti seinällemme. Makuuhuoneemme noudattaa melko vaaleanpuna-harmaa -painotteista linjaa, ja sitä halusin tuoda esille myös valitsemieni julisteiden muodossa.

P1090029

Visionani oli kolmen julisteen kollaasi sängynpäätymme yläpuolelle, ja en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! *Life Is -tekstijuliste kolahti sopivalla aforismillaan, ja *Bike In Old Town sopi hyvin väriensä puolesta kolmanneksi vaihtoehdoksi. Julisteisiin valitsin vielä *mustat puukehykset, jotka tuovat sopivaa kontrastia makkarimme valkosta seinää vasten. Mielestäni makuuhuoneemme näyttää vihdoinkin valmiilta, sillä aiemmin itseäni häiritsi juurikin seinän tyhjyys, vaikka siinä väliaikaisesti pari taulua komeilikin.

P1090014

Tykkään Desenion julisteista todella paljon, ja mielestäni sieltä löytyykin jokaiselle jotakin. Välillä käyn ihan huvin vuoksi selailemassa heidän sivujaan, jos kaipaan uutta inspiraatiota kotimme muihin tauluihin. 

Koodilla ”browneyes25” teillä on nyt mahdollisuus saada -25% alennusta julisteista* 22.-24.1. välillä, joten jos kotisi seinät kaipaavat päivitystä, käy ihmeessä kurkkaamassa Desenion laaja julistevalikoima! 
(*Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- ja persoonallisia tauluja).
Mitäs tykkäätte makuuhuoneemme uudesta ilmeestä?