MAKUUHUONEEN UUSI ILME

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Remppasimme toissa vuonna hieman makuuhuonettamme ja rakastuin valitsemaamme tumman harmaaseen tapettiin. Huone näytti kuitenkin vielä keskeneräiseltä, koska seinät huusivat tapetin kaveriksi tauluja. Poster Store ehdotti minulle yhteistyötä ja tiesin heti, että heiltä löydän varmasti jotain sopivaa makuuhuoneen seinää koristamaan.
Poster Storen valikoimista löytyy hurja määrä julisteita laidasta laitaan ja varmasti jokaisen makuun sopivaa.

Makuuhuoneemme on harmaa-valkoinen värimaailmaltaan ja halusin taulujen olevan tähän väriyhdistelmään sopivia. Olen ihastellut aina sisustuksessa harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmää, joten tsekkasin Poster Storen julisteet, joista löytyi hempeää vaaleanpunaista.
Ihastuin kahteen Pioni-aiheiseen julisteeseen, joista tummapohjaisen Peonies-julisteen hankin isommassa koossa.

Pidän todella paljon tekstijulisteista ja halusinkin jatkaa tätä sisustuslinjaani, koska toisella julisteiseinällämme on myös yksi tekstijuliste. Makuuhuoneeseen valitsin lopulta Marc Jacobsin sanat: ”Let’s do what we love and do a lot of it”.
Tekstijulisteiden lisäksi halusin makuuhuoneen sisustukseen tuoda myös osaksi luonnon, mikä on minulle todella tärkeä. Poster Storen luontoaiheisista julisteista löysin tämän Silva, metsä-julisteen, jossa on sumuinen metsä

Lue koko postaus tästä