Manhattan Beach | Rakastunut Losiin

Hellou! Tänään jatketaan taas Losin reissujuttujen parissa. Viimeksi kerroin teille meidän toisesta majoituksesta, jossa kaikki ei mennyt ihan Strömsössä. Jos et oo vielä lukenut sitä, niin pääset lukemaan sen tästä. Tosiaan meidän piti toinen lomaviikko majoittua Long Beachissä mutta useiden vastoinkäymisten jälkeen päätettiin vaihtaa majoituspaikkaa ja paikaksi valikoitui Manhattan Beach, joka oli erittäin hyvä valinta.
Manhattan Beach oli ihana rantakaupunki, johon rakastuin kyllä heti. Meidän piti majoittua molemmat viikot Air Bnb:ssä, mutta toiselle viikolle otettiin hotelli, joka oli kyllä myös aika ihana valinta, vaikkei mitään luksus hotellia otettukaan. Olin tullut Long Beachillä kipeäksi, joten koko loppuloma meni flunssassa, mutta yritin silti kaikin voimin nauttia loppuajasta.

Ensimmäinen viikko oli mennyt aikalailla nähtävyyksiä kierrellessä, joten haluttiin toinen viikko ottaa rennosti. Käytiin shoppailemassa eri ostoskeskuksissa paljon. Manhattan Beachillä oli paljon erilaisia ostoskeskuksia ja outlettejä, joita oli kiva kierrellä. Käytiin myös paljon syömässä. Löydettiin myös Manhattan Beachiltä meidän lemppariravintolat – California’s Pizza Kitchen sekä Island

Lue koko postaus tästä