Maracuja – acai marjoilla tuoksua iholle ja syksyyn

*Tuotteet saatu
Sothykset syysuutuudet ovat ihan huikea tuoksuinen yhdistelmä maracujaa ja acai marjaa. Maracuja on itselleni täysin vieras hedelmä, mutta kerrottakoon että se on eksoottinen passionhedelmälajike. Maracuja toimii antioksidanttina ja suojaa ihoa, taasen supermarjaksi usein kutsuttu acai marja puolestaan ravitsee ja antaa iholle uutta energiaa. 
Tähän hoitolinjaan kuuluu kolme tuotetta, puhdistusöljy, ravitseva vartalovoide ja kuorinta/naamio. 

Huile dèmaquillante Puhdistusaine
Puhdistusöljy pääsi heti käyttöön, sillä tykkään kaksoispuhdistuksesta ja etenkin öljyn aiheuttamastatunteesta iholla.Se tuntuu tehostavan kasvojenpuhdistusta ja siihen oon jäänyt suorastaan koukkuun.Tämä öljy on kätevässä pumppupullossa, joten öljyä on helppo annostella.
Puhdistusöljy levitetään kuivalle iholle ja se emulgoituu päästessään veden kanssa tekemisiin.Tuoksu on ihana, mutta aavistuksen voimakas kuten tässä sarjassa kauttaaltaan. Tuoksu kuitenkin katoaa pian pesun yhteydessä, mistä plussaa koska en voisi käyttää tätä jos tuoksu jäisi viipyilemään kasvojen iholle.
Puhdistusteho loistava. Tuote sopii myös herkille silmille, muttei ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi.Gommege masque 2in1 kasvonaamio/kuorinta  
Tämä on kevyesti kuoriva naamio, jota voi käyttää kuorinta tai naamiona.Kuorinnassa naamioita levitetäänpyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein