Marble overdose

Heippa ♥
Vitsit miten kivaa kun viime päivät on olleet niin ihanan aurinkoisia! Pakkasta voisi tosin olla hiukkasen vähemmän mutta en valita. Tämä tuleva kevät ja aurinkoiset päivät on saaneet mun sisäisen sisustuskärpäsen taas heräämään jostain talviunilta ja mun tekee kokoajan ihan hirveästi mieli ostella kaikkia pieniä sisustusjuttuja meidän kotiin. Tänään juuri löysin aivan ihanat marmoriset pöytätabletit kirpparilta ja ne pääsikin heti koristamaan meidän keittiön pöytää. Mitäs tykkäätte?

Nuo pöytätabletit eivät maksaneet kuin yhteensä 5 euroa eli aika halvalla löytyi. Ennen meidän pöytää koristi Dubaista ostetut harmaa kuviolliset pöytätabletit jotka nekin oli tosi kivat ja varmasti pääsevät taas uudestaan käyttöön jahka näihin kyllästyn.

Keittön mattokin on suhteellisen uusi, en ole ihan varma onko se täällä blogissa vielä vilahtanut mutta jos ei niin nyt sitten viimeistään. Tuon maton osti itseasissa Japi, ja täysin mulle yllätyksenä. Yleensä kun mies ilmoittaa että ”hei, ostin meille maton”, niin tulee väkisinkin mieleen kauhukuvia matoista jossa on suunnilleen

Lue koko postaus tästä