Marks & Spencer Christmas Advent Calendar luukut 6-10

Hieman tulevat jälkijunassa nämä luukkujen paljastukset Instagramiin nähden, mutta parempi myöhään, kun ei silloinkaan. Katsotaanpa, mitä taas löytyi.


Kuudennesta luukusta paljastui Philip Kingsleyn Body Building Weightless -shampoo. Ei sillä, että tuuheuttavaa ja volymisoivaa shampoota tarvitsisin, mutta onhan sitäkin varmaan mukava testata. Toimii myös lentäville haituville, joten kiva kokeilla. Paksut hiukset myös lätistyvät helposti, joten tämän pitäisi auttaa siihenkin.


Seitsemännessä luukussa oli Nails.inc’in kynsilakka. kaunis pronssinen sävy, joka hehkuu helmiäistä. Nämä ovat suhteellisen kestäviä lakkoja, mistä plussaa.


Kahdeksannesta luukusta löytyi tuubillinen Formula Absolute Ultimate Sleep -voidetta. Tätä merkkiä tuli jo aiemminkin, ja hyväksi sekin havaittiin, lienee M&S.n eksklusiivinen brändi? Tämäkin sisältää paljon ihoa kosteuttavia ja kunnostavia aineita, joten ei huono ollenkaan. Runsas matkakoko.


Yhdeksännessä luukussa oli Autograph-merkkinen kajal. Musta sävyltään ja vaikuttaa hyvältä sekin. En ole hoksannutkaan, että tällä vaatemerkillä on kosmetiikkaakin.

Kymppiluukussa oli Nuxen Créme Prodigieuse Boost Multi-Correction Cream Gel. Mielenkiintoista… Tämä on geelivoide normaalille ja sekaiholle. Tuote korjaa ihoa sisältämiensä antioksidanttien (jasmiini- ja kehäkukka)

Lue koko postaus tästä