Marraskuun arvonta ja ainutlaatuinen vulva

Marraskuun arvonta sekä asiallista keskustelua vulvasta. Jos aihe sinusta on liian häveliästä, kenties postaukseni avaa sinut näkemään oman alapääsi arvokkaana  osana sinua. Jos kuitenkin aihe on ehdoton EI, voit poistua jo tässä vaiheessa aikuismaisesti  ilman mitään asiattomia kommentointeja. Kiitos. 

Marraskuun arvonnassa voit voittaa 2 tuotetta. Toinen on ajattomat siniset patina korvakorut antiikin inkojen tyyliin. En tiedä tarinaa tälle tarkemmin, mutta minun mieleeni nämä tuovat vesisateen. Muoto on kuin rankkasateen terävät pisarat. Värimaailmassa maata piiskaa rankkasade niin voimakkaasti, että hiekkamaa peittyy veteen ja niistä tulee yhtä. Kuvioissakin näen pisaroita.Tämä tosiaan on minun näkemys, enkä tiedä oikeasti mitä tässä korussa sanotaan. Korvikset ostin itse.

Minkä tarinan sinä näissä näet?


Toisena tuotteena voittaja saa 8 euron arvoisen The Vulvacat-pinssin, jonka halusin ostaa arvontaan sen tarinan ja söpön kissamaisuuden vuoksi. Ostin samalla itsellenikin. Pinssi on kunnianosoitus kaikille naisille ja eritoten vulvalle.


Yläpäästä puhutaan päivittäin mediassa. Kerrotaan kuinka tärkeää on hoitaa mieltä ja miten siistiltä näyttää juuri parturoidut hiukset.

Lue koko postaus tästä