Marraskuun Betteboxi

Tupsahtihan se kauneusboxi tässäkin kuussa, ehdin jo hieman odottelemaankin. Olen nyt toista vuotta tilannut boksia ja ns.pitkäaikaistilaaja. Nyt kun ekaa kertaa piti saada pitkäaikaistilaaja yllätyslahja, tulikin viesti että se oli unohtunut lähettää osalle, heh. 
No tulee perässä mutta kyllä mua hieman ihmetyttää kuinka Bette Boxilla asioita hoidetaan kun näitä boxin postitus tai tuotteen  puuttumiskömmähdyksiä sattuu tasaisin väliajoin?

Mutta asiaan, eli marraskuun boxiin:) Loppuvuodesta on jos jonkinlaista juhlaa ja se  oli marraskuun Bette Boxissa otettu huomioon.Täynnä tuotteita joilla voi viimeistellä itsensä juhlakuntoon, mitäköhän ne voisi olla…

ISADORA NATURAL MATT OIL-FREE MEIKKIVOIDESaatavana Sokos, Stocka ja suurimmat Prisamta ja Cittarit(ovh n.22€/35ml)
Puolipeittävä meikkivoide jättää mattapinnan ja sopii kaikille ihotyypeille.Tuote on öljytön, hoitava ja se kosteuttaa, häivyttää juonteita ja tasoittaa ihoa.
Kiva että vaihteeksi Isadoraa mutta mulla on jo ennestään 2 boxien meikkivoidetta käyttämättä, pöh.Sävy sentään oli mulle oikea, joten enköhän mä tätä kokeile. 

LUMENE NORDIC SEDUCTON CREAMY HUULIPUNASaatavana hyvin varusteilluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista(ovh n 18,90€/3,5g)
Huulipunassa yhdistyy samettinen koostumus ja huulipunalle luvataan pitkäkestoisuutta.
Huulipuna kruunaa kyllä meikin mutta mitä

Lue koko postaus tästä