Marraskuun iloja

Ihan mahtavaa, miten nopeasti joulukuu, tämä vuoden viimeinen kuukausi tuli. Yleensä marraskuu matelee, mutta tänä vuonna se hujahti ihan silmänräpäyksessä – johtunee tietysti siitä, että elämä muuttui täysin vauvan synnyttyä. Elämä on ollut niin erilaista, se on ollut IHANAA.

Tähän aikaan vuodesta on yleensä painettu hulluna duunia, odotettu ja juhlittu pikkujouluja useaan otteeseen, mietitty miten sitä uutta vuotta juhlistetaan tänä vuonna ja haaveiltu ulkomaanmatkasta vuodenvaihteen jälkeen yleensä mitään kuitenkaan varaamatta. Nyt on vaan eletty leppoista vauva-arkea, vähän ehkä väsyneitä päiviä ja öitä, kun pieni herää syömään 1-2 tunnin välein, etenkin öisin. Ja menty edelleen siinä vauvakuplassa, jonka vuoksi todennäköisesti se marraskuu menikin hujauksessa.

Me ei marraskuun aikana oikein päästy ihmisten ilmoille, kun ei ollut oikein suositeltavaa lähteä ison keskosen kanssa mihinkään kauppakeskuksiin sun muihin. Mitä nyt pakolliset ruokakauppakäynnit on käyty, mutta multa on jäänyt välistä esimerkiksi yhdet suunnitellut markkinat, joulunavaukset ja kauppakeskusreissu, mitä suunnittelin tuolle marraskuulle. Mieluummin ei kuitenkaan ota mitään riskejä

Lue koko postaus tästä