Marraskuun loppuneet

Mizon sheet mask – Tästä olen tykännyt!

MayBeauty pois revittävä naamio – Blogin kautta testiin saatu musta naamio, joka revitään iholta. Käyttökokemuksia tuotteesta voi lukea paremmin täältä.

Everyday Minerals semi-matte meikkipohja – Ollut pitkään jo käytössä, kuten pidempään blogia seuranneet varmaan ovat jo huomanneet.

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% voide – Nyt kun olen tuubin kuluttanut loppuun, voin kertoa jo paremmin tämän vaikutuksista. Aluksi voide ei oikein vakuuttanut, mutta huomasin että se auttoikin valkopäihin joita tahtoi taas uhkaavasti ilmestyä vasemmalle poskelle. Koin kuitenkin että tämä auttoi hillitsemään niitä ja muutenkin tasoitti ihoa, niin ettei se tuntunut ihan niin ”rykelmäiseltä”. Voidetta käytin aina iltaisin ennen nukkumaan menoa, mutta toisinaan jos koin ihon todella epätasaiseksi tai punoittavaksi, niin laitoin myös aamulla (aamulla käytettynä kannattaa käyttää aurinkosuojaa). Tämä toimikin ihan hyvin meikin alla. Vielä en kuitenkaan ole tilaamassa uutta tuubia, mutta pidän tämän kuitenkin mielessä jos vaikka tarvitsisinkin uudelleen.
 Tästä ja muista tilaamistani The Ordinaryn tuotteista

Lue koko postaus tästä