MARRASKUUN LOPPUNEET TUOTTEET

Marraskuun loppuneet tuotteet.. tuntuu, että marraskuusta on about ikuisuus? Olisin tietenkin voinut tulla postaileen näistä jo aiemmin, mutta.. jotenkin nää on tupannut jäämään aina loppukuuhun! Tuotteita kului marraskuussa aika vähän, mutta toisaalta nämä oli kaikki sellaisia, mitä käyttäisin uudelleenkin, jos näitä vain saisi jostain. 🙂

Nivean special edition dödön oston keväällä Saksan reissulta ja nyt semisti harmittaa, kun en ostanut näitä enempää, kun tuoksui tosi hyvältä ja toimi Niveamaiseen tyyliin hyvin! 🙂 Harmi, kun Suomesta ei saa ikinä näitä kivoja special editioneja.. 

L’occitanen käsirasvan ostin myös keväällä Helsinki-Vantaalta, juuri ennen lähtöä Lontoon kautta Losiin, kun huomasin, että pakkasin käsirasvan ruumaan ja T:n kädet oli hirveässä kunnossa. Näin jo sieluni silmin, että hääkuvista/sormuskuvista tulee hirveitä, jos T:n kädet on ihan ruvella.. Siispä tästä tuli reissukäsirasva ja sen jälkeen kulki käsilaukussa mukana. Hyvä rasva, josta on jo seuraava versio käytössä.  Ritualsin the ritual of sakura – rasvan sain kaupan päällisenä heidän liikkeestään kevällä Saksassa.

Lue koko postaus tästä