Marraskuun roskakori

Pahoittelut, että tämä tulee näin myöhässä, mutta rooskis oli kertakaikkiaan niin täynnäettä sen tyhjentämiseen meni hetki jos toinenkin😊Normaalisti ei varmaan olis tyhjentynyt purkkeja näin, mutta tämä kotona olo on mahdollistanut sen, että ehdin läträtä yhden jos toisenkin tuotteen kanssaaamuin illoin.
Mennäämpä katsomaan, mitä kaikkea sain loppumaan.


SUIHKUSAIPPUATPalmoliven suihkusaippuat ovat aina yhtä hyviä ja niitä tulee ostettua sitä mukaan, kun uusia tuoksuja ilmestyy kauppoihin.Tämä marjaisa suhkusaippua oli ihanan kermainen ja tulen varmasti ostamaan uudestaan.
Baylis & Harding:n  Frosted Sprink houkutteli mua Sokoksella ulkoasullaan ja nopealla tuoksuttelulla se päätyi ostoskoriin. Oikeasti tuoksu ei ole kyllä kummoinen ja tämä puolen litran pönttö on kyllä mun makuun liian iso. Koska mä opin? Aina välillä tulee liian ostettua isoja kokoja, jotka vievät liikaa tilaa eivätkä meinaa loppua koskaan.

MEIKIT
Harvoin näissä postauksissa on yhtä, kahta meikkituotetta enempää mutta nyt onnistuin kuluttamaan useamman. Tai noh, osa loppui ja osa tuli muuten vaan tiensä päähän.
DEPEND:n kynsilakat ovat aina yhtä ihania, pigmenttisiä ja sopivan kokoisia.Niistä olen