Matka Tallinnaan Silja Europalla ja paluu Megastarilla
Tällä viikolla pääsin ilokseni Tallink Suomen, Visit Tallinn ja 40+ yhteistyön siivittämänä Tallinnaan. Ensin reissasimme Tallinnaan Silja Europalla, joka on monella tapaa yksi kauneimpia laivoja jolla olen matkannut. Uudistetut Deluxe-hytit avarine tiloineen ja isoine ikkunoineen. laivan sisällä todella avara, ilmava ja merellinen tunnelma. Deluxe-hytin kahdelle voi saada 149e hintaan Premium aamiaisineen ja minibaarikin kuuluu hintaan. Club One tarjouksilla toki vielä edullisemmin.
Silja Europasta löytyy nykyään Tallink laivojen lempiravintolani Tavolta. Tälläkin  kertaa herkuttelin leikkelelautasella, joka kantaa Silja Europalla nimeä ”Salumi misti”. Pääruoaksi Scampi risottoa ja aterian kruunasi lempparini raparperi eli raparperipiirakka, herkullisella sorbettimaisella jäätelöllä ja pannacotan makuisella vaniljaisella hyydykkeellä. 
Kävi myös mieletön onnenkantamoinen ja voitin arvonnassa selkähieronnan, joka oli mieletön. Pyysin Marleen nimistä hierojaa hieromaan kunnolla, eikä sellaista sulalla tyyppistä hivelöintiä ja hieronta kyllä tuntui. Vallan yksiä parhaimpia hierontoja ikinä. Laivan kauneushoitolassa on mahdollista käydä myös kampaajalla, pedikyyrissä, manikyyrissä jne. Kampaamo on kuulemma miesasiakkaiden suosiossa.
Deluxe-hyttiin kuuluva Premium aamiainen oli myöskin aivan mieletön ja

Lue koko postaus tästä