Matkailu: Upea Bukarest Romaniassa*

Romania Bukarest on kaunis kaupunki, jossa näkyy vielä osittain hirmuvallan aikakausi, rakennuksien väreissä. Olen jo useamman vuoden ajan haaveillut Romaniaan matkaamisesta, koska minulla on siellä kummikoiria. Toin muuten nyt tullessani eräälle henkilölle kolme ihanaa entistä katukoiraa. He saivat uuden elämän, emo ja kaksi puolivuotiasta pentua. Toimimalla lentokummina sinulle ei koidu lisäkustanuksia. Aion seuraavallakin Romanian matkallani toimia lentokummina, jos sellaiseen on tarvetta.

Voit ilmoittautua Facebookissa lentokummit- ryhmään, Toivon Kajo ja Romaniasta adoptoidut koirat. Lentokummeille on aina tarvetta, sinulle ei koidu mtn lisäkustannuksia.Otat koiran boksissaan vastaan kohteessa, josta se viedään turvatarkukseen paikallisne tuojan kanssa. Koira laitetaan lentokoneen ruumaan boksissaan ja otat sen vaan vastaan Helsinki-Vantaan lentokentällä, jossa koiran tilaaja on vastassa.

Lensimme Bukarestiin Blue Airilla, joka oli sisustukseltaan jo parhaat päivänsä nähnyt ja kaikki muu oli maksullista koneessa paitsi yksi karkki, jollaisen jokainen matkustaja sai nauttiakseen. Lento kesti kaksi ja puoli tuntia. Blue Air on alkanut lentämään vuosi sitten Helsingistä suoria lentoja Bukarestiin, mutta siitäkään huolimatta kohteessa ei

Lue koko postaus tästä