Matkalta karanteeniin – Korona


Kirjoitanpa itsekin muutaman mietteeni tästä korona tilanteesta täältä kotikaranteenista.

Eilen pääsimme illalla kotiin Baltian matkaltamme. Matkamme alkoi hieman ennen kaikkia koronakaranteeni suosituksia matkoilta Suomeen palaaville. Seurasimme matkan aikana tarkkaan eri tiedotusvälineistä ja eri maiden ilmoituksia, jotta pysyimme kärryillä uusimmista käänteistä.
Ensimmäisen matkayömme olimme Silja Europalla yötä niin pääsimme sieltä sitten heti aamulla jatkamaan ajomatkaa. Tällä kertaa vietimme normaalia enemmän aikaa hytissä. Olimme siis matkalla omalla autollamme. Ajomatka Riikaan kesti nelisen tuntia pysähdyksineen.

Rajalle saavuttaessa Latvian rajan puolelle kävimme suositussa janoliikkeessä ja ostimme jo jonkin verran kotiin viemistä siltä varalta jos liike olisi suljettuna takaisin päin ajaessamme. Ennen sisään menoa oli tarjolla käsidesiä ja kertakäyttöhansikkaita.
Hotellimme sijaitsi Riian vanhassa kaupungissa pienen kadun varrella. Maailmantilanteen vuoksi hotelli oli varmasti melko tyhjä. Muutamia ihmisiä näkyi aina välillä ja aamupalalla oli aamuisin lisäksemme vain muutama ihminen. Tarjolla oli hyvin käsidesiä.Hotellin ravintola oli suljettu sekä sen yhteydessä oleva näköalapaikka.
Latviassa oli jo saapuessamme perjantaina kaikki turistipaikat ja museot kiinni. Vanhan

Lue koko postaus tästä