Matkamessuilla, Year in Clarion ja omaa-aikaa

Yhteistyössä Matkamessujen kanssa.


Olin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Matkamessuilla Helsingissä. Sain sinne bloggaajapassin, joten menin jo torstaiksi, jolloin mm. median edustajat pääsevät messuille. Päiväni alkoi, kun isäntä ja poika heittivät minut Turun rautatieasemalle. Messukeskukseen pääsee niin näppärästi junalla.


Kiertelin ja katselin messuilla sekä keräsin paljon tietoa. Loppupäiväksi sain Mukavaa seuraa bloggaajatuttavastani. Kiitos mukavasta seurasta!

Ostin vuorokausilipun julkisiin ja suuntasin kaupan kautta vuokraamaani airbnb kämppään Ullanlinnaan. Pääsin paljon edullisemmin kuin hotellissa.


Pienellä kiireellä suuntasin Hotelli Clarionin sky baariin yksityistilaisuuteen, johon olin saanut kutsun. Oli mukava nähdä muita matkailusta kiinnostuneita.

Clarionissa julkaistiin uusi year in Clarion – kausi. Ekalla kaudellahan Joonas Pesonen on asunut vuoden hotellissa. Sitä on saanut seurata hänen kanavissaan.

Nyt julkaistiin uusi kausi. Neljä vaikuttajaa pääsee asumaan Clarionissa, kukin 100 päivän ajan. Tapasimme kolme heistä. Neljännestä on haku käynnissä. Jos siis kiinnostaa hotelli asuminen niin käyppä hakemassa.

Oli kiva tutustua muihin matkailusta kiinnostuneisiin.

Ennen ysiä olin jo kämpillä. Nautin omasta rauhasta. Vaikkei tämä nyt mikään Clarionin hohtoinen

Lue koko postaus tästä