Matkamessuille

Yhteistyö Matkamessujen kanssa.

Tällä viikolla Helsingin Messukeskuksessa on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, Matkamessut. Tänä vuonna messujen teemoina ovat Viro (partnerimaa), vastuulliset elämykset ja perhematkailu. Sopii siis mulle oikein hyvin!


Meidän perhe on muutamaankin otteeseen tehnyt Baltian roadtrippejä ja Virossa ollaan oltu useita kertoja. Lukua en ole pitänyt, mutta kyllä siellä tulee muutaman kerran vuodessa yleensä käytyä. Viroon on helpppo matkata laivalla ja täältä Turusta Helsingin satamaan ei ole niin pitkä matka. Viroon on helppo lähteä vaikka päivän parin reissulle.
Me ollaan nähty jonkin verran Viroa, mutta vielä on tosi paljon ihania paikkoja joissa haluaisin siellä käydä. Uskon myös, että messuilta löytyy lisää kivoja kohteita Virosta. Ohjelmalavoilla on monia Viro-teemaisia esityksiä ja pääsalissa on kymmeniä Viron matkailuyrityksiä esillä.

Lauantaina menemme messuilemaan koko perheen voimin. Osastolla 6t70 lapsia odottaa viidakkoseikkailu bObles-leikkialueella. Lauantaina klo 13 Leirintäalueella on kiinnostava puheenvuoro lapsiperheille sopivasta matkailumuodosta. Sunnuntaina taas klo 14.30 kuullaan perhepyöräilystä Ahvenanmaalla Maata pitkin -lavalla. 
Tiesitkö, että Tallinasta löytyy tällainenkin linna?
Yhä

Lue koko postaus tästä